Det Søde Liv er flyttet til Aromaland.dk! Se produkterne her

Chokoladeskal med lakridsganache

oprettet d. under Chokolade, Lakrids

Ingredienser:

  • Chokoladeskaller
  • Mørk chokolade
  • Lakridsganache + 1 dl lakridssirup
  • Grønne pistacienødder, sukkerpuf eller andre rester
  • pufchokolade

 

Fremgangsmåde:

  1. Start med at sprøjte ganachen ind i skallerne, sørg for at de er fyldt helt op.
  2. Lad dem stå natten over, i et køligt rum.
     
  3. Næste dag tempereres mørk chokolade, skallerne kommes i og røres godt rundt. Kom pufchokolade, ristede pistaciekerner eller noget helt andet i en dyb tallerken. Tag skallerne op af chokoladen, ryst dem godt og smid dem i tallerknen og ful dem rundt, så der kommer pynt over hele skallen.
  4. Sæt skallen til tørre på et stykke bagepapir.

Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Trustpilot