Det Søde Liv er flyttet til Aromaland.dk! Se produkterne her

Chokoladeskal med saltkaramel

oprettet d. under Chokolade

Ingredienser:

  • Færdigstøbte chokoladeskaller     

Saltkaramel:

  • 5 dl piskefløde
  • 2,5 dl rørsukker
  • 2,5 dl glukose
  • 1 vaniljestang     
  • 1 knsp. salt

 

Fremgangsmåde:

  1. Bland piskefløde, rørsukker, glukose, vanilje og salt i en gryde.
  2. Kog til 116 grader. Lad det stå i gryden til det er ca. 90 grader, hæld derefter over i en sprøjtepose. Lade gerne karamellen ligge til dagen efter i et køligt rum.
  3. Klip et hul i sprøjtepose, og sprøjt karamelmassen i chokoladeskallerne. Drys evt. et par saltflager på.

Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Trustpilot