Det Søde Liv er flyttet til Aromaland.dk! Se produkterne her

Hasselnød med flødechokolade og lakrids

oprettet d. under Dragé

Ingredienser:

  • 1 kg hasselnød (vi bruger Piemonte nødder)
  • 1 kg Callebaut flødechokolade
  • 20 g lakridsgranulat.

 

Fremgangsmåde:

  1. Chokoladen smeltes til 45 grader.
  2. Hæld en lille smule i ad gangen i tromlen, hvor hasselnødderne kører rundt.
  3. Fortsæt med at hælde lidt i ad gangen, og hold temp på 45 grader på chokoladen.
  4. Når du har ca. 200 g chokolade tilbage, hælder du lakridsgranulaten i chokoladen og rører rundt.
  5. Fortsæt med at komme lidt i tromlen, til du ikke har mere chokolade.
  6. Tag nødderne ud af tromlen, læg dem på en bakke, hvor de skal ligge og krystalisere til dagen efter.

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Trustpilot