Det Søde Liv er flyttet til Aromaland.dk! Se produkterne her

Marcipan påskekyllinger

oprettet d. under Marcipan, Påske

Ingredienser:

Marcipan:

  • 225 g mandler
  • 100 g rørsukker  
  • 1,25 dl vand

 

Chokolade:

  • 500 g hvid chokolade
  • 25 stk. orange chokoladeknapper

 

Fremgangsmåde:

  1. Marcipan: Kog vand og rørsukker til det har en temp. på 110 grader. Lad det stå og køle lidt.
  2. Kom i mellemtiden mandlerne i en blender, blend dem fint. Hæld sukkermasen i blenderen, samtidig med at du blender. Pas på at marcipanen ikke bliver for tynd, hold gerne lidt af sukkermassen tilbage. Du kan altid hælde mere i, hvis marcipanen er for tør. Du bestemmer selv hvor grov eller fin du vil have marcipanen.
  3. Rul marcipanen ind i film, læg det i køleskabet til det skal bruges.
     
  4. Den hvide chokolade tempereres.
  5. Tilsæt ca. 15 stk. orange chokolade, det giver chokoladen en fin lysegul farve.
  6. Vej marcipanen af i 12 gram stykket og rul dem (evt. i en æggeruller, hvis dette haves)
  7. Dyp nu æggene i den temp. chokolade.
  8. Sæt dem på bagepapir.
  9. Tag de orange knapper, del dem i 4 og brug 1/4 til næb. Det skal gøres mens chokolade stadig er fugtig.
  10. Sæt også to sukkerperler på samtidig.

Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Trustpilot