Det Søde Liv er flyttet til Aromaland.dk! Se produkterne her

Marcipanæg med hindbærsirup

oprettet d. under Marcipan, Påske

Ingredienser:

  • 400 g marcipan
  • 2 spsk. hindbærsirup
  • Callebaut chokolade 58 %
  • Frysetørret hindbær

 

Fremgangsmåde:

  1. Start med at ælte marcipanen med hindbærsirup.
  2. Vej marcipanen af i ca. 25 grams stykker, rul dem til æg.
  3. Sæt æggene koldt til dagen efter, så de lige tørrer lidt i overfladen.
  4. Dagen efter tempererer du chokoladen, dypper æggene deri. Brug en chokoladegaffel og bank æggene godt af på kanten af skålen, så du ikke får et for tykt lag chokolade.
  5. Drys frysetørret hindbær på æggene inden chokoladen størkner.

Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Trustpilot