Det Søde Liv er flyttet til Aromaland.dk! Se produkterne her

Mynteis med chokolade

oprettet d. under Is

Ingredienser:

  • 4 ægggeblommer
  • 80 g rørsukker
  • 250 ml sødmælk
  • 150 ml piskefløde
  • 1 vaniljestang
  • 0,75 ml pebermynteolie
  • 50 g mørk chokolade
  • Isforme

 

Fremgangsmåde:

  1. Pisk æggeblommer med sukker til det er hvidt, sammen med vaniljekornene.
  2. Varm mælk og fløde op til knap kogepunktet.
  3. Hæld lidt af det varme mælk/fløde i æggesnapsen og pisk godt.
  4. Hæld massen i gryden igen og pisk godt, varm op til 83 grader.
  5. Køl ned i køleskabet, når det er koldt tilsættes pebermynteolie og hakket chokolade.
  6. Har du en ismaskine, så brug den. Når massen er halvfrosset, kommes den i isforme og så i fryseren.
  7. Du kan også godt komme den kolde masse i isforme med det samme og så i fryseren.

Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Trustpilot