Det Søde Liv er flyttet til Aromaland.dk! Se produkterne her

Rabarber mazariner

oprettet d. under Kager

Ingredienser (14 stk.):

Dej:

  • 150 g smør
  • 2 spsk. flormelis
  • 150 g hvedemel

Fyld:

  • 100 g blødt smør
  • 50 g rørsukker
  • 1 æg
  • 3 dl mandelmel
  • 1 vaniljestang
  • 4 stilke rabarber

 

  • 14 stk. linseforme eller muffinsforme

 

Fremgangsmåde:

  1. Bland flormelis og mel, skær smør i små stykker og kom dem i melet og saml det hurtig til en ensartet masse.
  2. Dæk skålen med folie og stil den i køleskabet.
     
  3. Fyld: Det bløde smør og rørsukker piskes luftigt, pisk ægget i.
  4. Tilsæt mandelmel, rør det forsigtigt i, og fyldet er klar.
     
  5. Tag nu dejen ud af køleskabet, rul den ud til ca. 2 mm tykkelse, stik dejen ud med en linseform, kom dejen i linseformen.
  6. Nu skal fyldet i formene, brug en spiseske og fordel det jævnt i alle formene.
  7. Kom nu de rengjorte rabarber i.
  8. Bag mazarinerne i ca. 25 min. ved 175 grader.

Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Trustpilot