Det Søde Liv er flyttet til Aromaland.dk! Se produkterne her

Chokolademuffins

oprettet d. under Chokolade, Kager

Ingredienser:

  • 1 dl vand
  • 100 g Callebaut mørk chokolade
  • 100 g blødt smør
  • 175 g rørsukker
  • 2 æg
  • 150 g hvedemel
  • 2 spsk. god kakao
  • 40 g malede mandler
  • 1 tsk. bagepulver

Ganache:

  • 1 dl piskefløde
  • 200 g Callebaut mørk chokolade
  • 1 håndfuld frysetørrede hindbær

 

Fremgangsmåde:

  1. Kog vandet op i en gryde, tag gryden fra varmen og hæld chokoladen i, rør rundt til chokoladen er smeltet.
  2. Pisk blødt smør med sukker, pisk ét æg i ad gangen. Rør mel, kakao, mandelmel og bagepulver i. Rør den afkølede smeltede chokolade i.
  3. Hæld dejen i muffinsforme og bag dem ved 175 grader i ca. 25 min. Stik en strikkepind i, er der dej på strikkepinden, skal de have lidt længere tid.
  4. Ganache: Varm fløde op til knap kogepunktet, hæld chokoladen i og rør rundt. Kom det evt. i en sprøjtepose, afkøl det og sprøjt det på kagerne i et pænt mønster. Ellers kan du smøre det på med en kniv.
  5. Pynt med frysetørrede hindbær.

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Trustpilot